Friday, 4 September 2015

Let me start

Assalamualaikum. Hiii ;)
Mungkin orang tertanya2,Aishah buat blog? haha. like seriously la nak buat blog then nak update itu ini? Aishah bukan aircraft engineer to be ke,so of course sibuk. Haha. Relax beb. I have no reason to start blogging but I do actually have a blog before. Meh sini link diberi. www.musafirinsanmencarimardhatillah.blogspot.com. Haa sila lah melawat blog tu. Dah bersawang dah pun but still can read what,semoga berfaedah :)

Aku rasa,by blogging I can story everything. I know that Allah is the best place to share but sometimes kau akan ada rasa macam kau perlu orang dengar cerita kau kan? Tapi aku tau,tak semua orang boleh spend time dengan kau hanya untuk mendengar cerita kau yang cliche tu. Ahaks! Life la,not all people akan ada untuk kau bila susah. Kalau nak menulis pun kekadang perlu mood kot then takde privacy sangat sebab orang akan eager nak tahu apa yang kau tulis. So bila aku story kat sini at least dorang takde lah menyibuk sangat nak tahu unless kalau dia jumpa blog ni. Haha. So from today I start back :) Dengan izin Allah,semoga berfaedah.

No comments:

Post a Comment