Monday, 14 September 2015

Stress belajar

Assalamualaikum :) Hai semua. err.. siapa ntah 'semua' tu. HAHA. Perasan ramai nak baca je. Okay2,by the way for those yang baca thank you sangat2 (walaupun x mengharap seiapa baca pun,sebab saja2 je berblog ni) *Nampak x tiada matlamat yang jelas disitu. Well,this is me! Who care? Hee

Today I was inpired by Mr. Nordin.  Kata2 memang macam kilat yang menyambar la. Walaupun waktu kelas avionic (electrical dengan dia) rasa macam.. 

"Apa la yang dia ajar niii?"
"Hwarghhhh... Sir,slow2 la ajar. kenapa otak saya lambat pick up nii?'
"Nak nangis je rasa sekarang ni.. Apa BCU GCU semua nii?"
"Sir,saya fed up. Serious. Give me time hadam satu per satu k"

Tapi semua tu mampu cakap dalam hati je.Ya Allah,susah gila subjek ni. Sir pulak memang assume kiteorang ni ingat lagi basic Module 3. Dushh.. "Sir,you just assuming but in fact kami semua dah lupaa" okay,jangan salahkan sir. Siapa suruh kau x revise?? Salah kau la Aishah. Ye ye,salah aku. 

Aku takut. Err kenapa? Sebab firstly,aku belajar ni bawa harapan mak ayah. Secondly,bukan mak ayah jer.. Nenek,pakcik makcik,sepupu sepapat and of course adik aku. Thirdly,i am the choosen one kot terpilih dalam kos ni drp berjuta2 orang yang apply tu. Bak kata Sir Nordin,you must VALUE this course and ada motivation dalam diri to become an LAE within 5 years. PUT YOU EFFORT AISHAH! Jangan la relax sangat. Adoiii..

Okay la,feel motivated sikit. Malas la nak fikir pasal bercinta ni. Kesian mak dengan ayah,cinta aku pun mereka x dapat sepenuhnya lagi. Mana boleh aku nak bagi cinta aku kat orang lain lagi. Belum tentu aku akan bahagia,kan?

No comments:

Post a Comment